Dermloop Februar Nyt

Vi opdaterer nogle af de kliniske værktøjer i Dermloop d. 23. Februar.

Nyt i denne version:

  • Opfølgning på tidligere registreringer
  • Registreringen kan ændres i 10 timer
  • Nemt digitalt dermatoskop
  • Blitz eller ej, frit valg
  • “Incomplete “ fjernes efter 10 timer
  • Automatisk log af
  • Ny journal-tekst i Desktop

Opfølgning på tidligere registeringer

Man kan nu åbne en patients tidligere registrering, og bare vælge en ny klinisk handling, og derved være færdig med registreringen, fordi al tidligere data gemmes og genbruges. Man kan selvfølgelig vælge at ændre det, hvis der er sket ændringer siden læsionen blev set sidst.

I forlængelse heraf vælge kun at tage ny billeder, hvis det skulle være relevant.

For at sikre at det er den rigtige læsion man følger op på, har vi indsat læsionens billeder og kort information i et lille galleri, når du åbner en tidligere registrering.

Registreringen kan ændres i 10 timer

Ens registreringer låser ikke automatisk når man gemmer dem længere, men står åbne for redigering i 10 timer, så man kan rette i sine egne registreringer hvis det skulle være nødvendigt. Efter de 10 timer låses den. Herefter må man foretage en opfølgning (New Entry) hvis man vil tilføje information om læsionen.

Nemt digitalt dermatoskop

Du kan nu bruge Capture som digitalt dermatoskop, før du taster patientens CPR-nummer eller opretter en læsion. Derved kan du se patientens læsioner an, før du beslutter dig for at registrere noget.

For nu er det blot et dermatoskop og man kan ikke “bruge billedet” til andet end diagnostik og at vise patienten. Vi arbejder på muligheden for at starte registreringsflowet direkte fra dermatoskopet.

Blitz eller ej, frit valg

Vi anbefaler generelt blitz, men der kan være situationer hvor det er uhensigtsmæssigt. Derfor kan du nu vælge at tage de kliniske billeder med eller uden blitz, med ikonet i øvre venstre hjørne.

Desuden har vi tilføjet “haptisk feedback”, så telefonen vibrerer kort for at bekræfte at man har taget et billede.

“Incomplete” fjernes efter 10 timer

At have uafsluttede registreringer flydende er frustrerende. Derfor fjernes “incomplete” fra ens registreringer når læsionen låses efter 10 timer.

Automatisk log af

Af sikkerhedsmæssige årsager indførte vi i Januar at ens bruger automatisk logges ud af Capture 10 timer efter man logger ind. Der ved kan man være logget ind hele dagen uden at skulle bøvle med at logge ind flere gange, men skal ikke bekymre sig om at huske at logge ud.

Vi anbefaler stadig at man lukker Capture app’en på telefonen når dagen er slut, både for at sikre at der er logget ud, men også for at app’en kan installere ny version næste dag – dette sker når app’en åbnes.

Ny journal-tekst

Journalteksten der genereres i Dermloop Desktop på computeren er nu tilpasset mulighedenfor at læsioner kan være set flere gange. Den inkluderer nu et afsnit om “baseline registrering”, som er informationer om læsionen første gang den blev registreret.

Det var de største forandringer for nu.

Hvis du har idéer til ændringer eller nyt, eller hvis du synes noget fungerer mindre godt, så lad mig det vide, så jeg kan få det ændret. Du kan skrive eller ringe til mig.

Mvh

Gustav


Contact Us

Email:
contact@aiscresearch.com

Phone:
+45 3868 9236

Find Us

The Research Unit at the Department of Plastic Surgery
Ground Floor, Entrance 7
Herlev Hospital
Borgmester Ib Juuls Vej 7
2730 Herlev
Denmark

Follow us

%d bloggers like this: